Eva-Lotts Kök

Eva-Lotts Kök är en blogg som jag gjorde efter Tv programmet Sveriges Mästerkock 2012 där jag var en av den finalister som gick vidare till finalprogrammen.

Just nu skriver jag på min andra bok Eva-Lotts Kök som kommer att heta "Kärleken till mammas mat". Följ mig gärna under min resa genom livet med mat och mitt silversmide.

Varma Kramar

Eva-Lott

onsdag 28 mars 2012

Finaldags i Sveriges Mästerkock :)


Finaldags

 Lovar Er alla att detta har varit det roligaste som jag upplevt hittills i mitt liv. Och hur det mottagits av alla man träffat och känner. Men visst var det svettigt och nervpåfrestande att stå där inför alla snabba beslut, men det var de värt.

Jag har fått underbara nya vänner för livet i köket på mästerkocken, alla stunder vi tillbringat i Fritz källare och funderat vad som kommer att hända härnäst..

Mitt liv har verkligen fått en vändning, jag är bokad på många event såsom mässor, cateringuppdrag, föreläsningar och middagar. Samt att jag ska byta jobb till sommaren då när skolan slutar så lämnar jag mina elever med sorg i hjärtat, men måste ta nästa kliv i mitt liv..

Jag kommer att arbeta som restaurangchef på Sjövillan i Rättvik en fantastisk resturang vid  Siljan och långbryggan. Men kommer att fortsätta med min "Eva-Lotts Festkorg" mitt silversmide på SilverDalkullan och ev en mycket rolig sak till :).. Men först finalen ikväll på Sveriges Mästerkock ett spännande roligt avsnitt där allt kan hända :)

Stora Varma Kramar Till Er Alla!

Och Tack till Er som följt Mästerkocken !
Eva-Lott

3 kommentarer:

 1. Åh va roligt med en sån vändning! Man ska verkligen hoppa på saker, man vet aldrig var det leder! Förstår att det kan bli jobbigt att lämna eleverna men grattis i alla fall till nytt spännande jobb!:) kram

  SvaraRadera
 2. Vad glar jag blir Eva-Lott! Du om någon är värd det! stor kram

  SvaraRadera
 3. Emil Ericsson29 mars 2012 22:26

  Kommer sakna dig som lärare!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera