Eva-Lotts Kök


torsdag 21 februari 2013

Lite semester ...

Hej alla fina läsare!

Jag har nu tagit lite Semester och matledigt ..
Men ligger på en solstol i varma Thailand och vänder mig runt för att få go färg på kroppen .
Temperaturen är ca 35 grader så inte är det synd om mig ;) ..
Innan jag åkte så har dagarna bara rullat på i skoljobb, mat, kokbok och citronpajer.

Det var  några jobbiga dagar med att vänja mig med värmen, men nu så tycker jag det är gött och fattar inte att det kan vara kallt hemma i Svedala .

Min vapendragare med i kokboken Susanne Jobs jobbar på för fullt hemma:) .. Hon har bokat möte med förlaget där kokboken ska tryckas, känns lite pirrigt och snart så ska jag hem å stå framför grytorna igen och det ska fotas mat :) .. Men nu ska jag njuta av värmen några dagar till, men jag ljuger om jag inte ligger å tänker på olika saker som jag vill prova tillaga.

Stor kram till Er alla i vita Sverige!

Eva-Lott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar